Puder jogurdiga

neljaviljahelbeid
vett
soola ja suhkurt
lemmikjogurdit

1. Kalla vastavalt sööjate arvule potti vett ja lase see keema.
2. Lisa vastav kogus (leiad helbe karbi pealt) pudrumaterjali.
3. Maitsesta soola ja suhkruga ning keera tuli poti all minimaalseks.
4. Lase pudrul rahus u. 5 min. valmida.
6. Tõsta pott tulelt ja lisa nüüd sinna hulka oma lemmikjogurdit (et ta jääks u. hapukoore paksune).
7. Ei ole vajal lisada moosi, ega suhkurt, sest maitse jääb piisavalt hea ja omapärane.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Puder jogurdiga

  1. jogurt-jogurti-jogurtit jne. see ei ole siiski retsepti nime väärt. Ise söön juba ammu putru niiviisi jogurtiga ülevalatult.