Kalafilee sulatatud juustuga

ükskõik mis kala fileed 4-5 sööja jagu
2 karpi sulatatud juustu (näit. Merevaik)
200 ml 35% koort
1 suur mugulsibul
tilli
kala maitseainet
sidrunipipart
valget pipart

1. Aseta kalafilee ahjuvormi. Lisa maitseained.
2. Lõika sibulast suured rõngad ja pane kala peale.
3. Pane sulatatud juust ja koor kaussi ja sega, kuni moodustub ühtlane mass. Kalla see kala peale.
4. Küpseta ahjus umbes 30 minutit.
Enne serveerimist lisa till. Kõrvale sobib ideaalselt riis.

Sama retsepti võid kasutada ka õues kala grillimisel. Ahjuvormi asemel kasuta siis fooliumit ja kaste lisa kalale vahetult enne valmimist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga