Olla podriida

500 g lambaliha
500 g veiseliha
4 kartulit
2 keskmist porgandit
u. 100 g uba (võib ka konservist)
5-7 küüslauguküünt
2 keskmist mugulsibulat
2 tk punane pipar (kaunad)
riivitud juustu
oliiviõli
vett
soola

1. Lamba- ja veiseliha lõika umbes 3-4 cm kuubikuteks ning pruunista kergelt malmpoti põhjas kuumas oliiviõlis.
2. Lisa kuuma vett, kata malmpott kaanega ja jäta hauduma. Vajadusel lisa vett.
3. Umbes 30 min. pärast lisa tükeldatud kartul, porgand, uba, puhastatud punase pipra kaunad, sektoriteks lõigatud sibul, pooleks lõigatud küüslauguküüned. Maitsesta soolaga. Hauta valmis.
4. Riivitud juust puista peale vahetult enne roa valmimist. Kui valmistad roa ahjus, siis peale juustu puistamist jäta roog mõneks ajaks ilma kaaneta ahju.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga