Hautis kanarinnast

1 suurem kartul
1 kanarind
1 väiksem baklaþaan
1 mugulsibul
100 g seeni
1-2 küüslauguküünt
1 väike viilutatud suvikõrvits
2 väiksemat tomatit
225 ml majoneesi (Hellmann`s)
riivitud juustu
soola

Leia paraja suurusega kuumuskindel nõu. Tükelda kanarind kuubikuteks, koori ja tükelda tomatid. Sega tomat hakitud küüslaugu ja vähese soolaga. Viiluta baklaþaan ja pane viilud anuma põhja. Selle peale osa tükeldatud kartulit ja kana. Haki sibulad ja seened, kuumuta neid kergelt väheses õlis pannil. Lisa need haudepotti ja peale ülejäänud kartulid ja kana. Selle peale pane tomatid, suvikõrvitsa viilud ja kõige peale lisa veel tomativiilusid. Kata kõik ühtlaselt majoneesiga. Pane hautis ahju 200°C juurde umbes 45 minutiks. Kui roog on ahjus olnud umbes pool tundi, raputa sellele riivitud juustu ja keera temperatuur madalamaks.
Hüva nõu:
Kanarinna asemel võid kasutada ka krevette.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga