Kasukas

2 kõvaks keedetud muna
1 keedetud ja riivitud peet
1 karp nõrutatud tuunikala
225 ml majoneesi (Hellmann`s või sarnane)
hakitud murulauku
1 väike mugulsibul
1 kimp riivitud rediseid või paar hapukurki
pool väiksemat kapsapead
2-3 tomatit
1 väiksem värske kurk

Sega nõrutatud tuunikala 4 supilusikatäie majoneesiga, murulaugu ja peeneks hakitud sibulaga. Pane kõigepealt klaasist anuma põhja riivitud peet, selle peale ribadeks hakitud kapsas. Kapsa peale pane tuunikala, sellele omakorda tükeldatud tomatid. Eralda munakollased munavalgetest. Purusta munakollased tomatikihi peale. Selle peale pane majonees ja hakitud munavalged.
Kõige peale puista kas riivitud redised või peeneks hakitud hapukurk. Lõpuks aseta keskele õhukesed värske kurgi viilud.
Hüva nõu:
Enne kui hakkad aineid klaasanumasse panema, võid anuma panna kergelt kaldu, nii moodustuvad viltused kihid ja need näevad ilusamad välja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

53 kommentaari “Kasukas