Tomatisupp oliividega

3 konservi (a 400 g) purustatud tomateid
1 konserv (purustatud) rohelisi oliive
3 sibulat
pool keskmist küüslauku
veidi riivitud ingverijuurt
1 tl estragoni
1 tl pune
1 tl basiilikut
0,5 tl tüümiani
maitse järgi musta või cayenne`i pipart
mozzarellajuustu
parmesani juustu

1. Pruunista õlis klaasjaks sibulad ja küüslaugud, lisa sel ajal estragon, pune, basiilik ja pipar, sega.
2. Lisa purustatud tomatid ja riivitud ingver ja sega.
3. Keeda suppi vaiksel tulel kuni sibulad-küüslaugud pehmed.
4. Serveeri: kausi põhja mozzarellatükikesed, nende peale tomatisupp, supile riivi parmesani juustu. Kaunista meelepärase maitserohelisega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga