Koorene lõhe – spinatisupp

Lõhefilee
Kartul
Porgand
Riis
Spinat
Vahukoor
Puljongikuubik
Sool
Pipar
Loorber
Sidrun

Kogused võib valida vastavalt sellele, kui palju suppi plaanitakse valmistada.

1. Pane keema kartuli- ja porgandikuubikud ja riis. Lisa maitseained, puljongikuubik ja loorber.
2. Eemalda lõhefileelt nahk ja haki parajateks tükkideks.
3. Kui kartul ja porgand on parajalt pehmed, lisa spinati lehed (lõika kääridega väiksemaks, kui vaja).
4. Lisa supile vahukoor ja oota, kuni uuesti keema tõuseb. Lisa supile lõhe ja keera tuli ära. Supp ongi valmis!!!
Serveerides pane taldrikule sindrunisektor. Sidrunimahl annab supile eriliselt hea maitse!
Head isu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

48 kommentaari “Koorene lõhe – spinatisupp