Küpsisetort hapukoore ja kakaoga

1 kg neljakandilisi küpsiseid (Selga või lahtised)
750 g 20% hapukoort,
3-4 sl kakaod
suhkurt maitse järgi
1 tl lahustuvat kohvi
väiksem shokolaadi tahvel

1. Lahusta kohvi soojas vees, lapikus kausis, et saaksid küpsised sisse kasta.
2. Sega omavahel hapukoor, kakao ja suhkur. Maitse, et oleks sinu jaoks piisavalt magus.
3. Võta suurem alus kuhu saaksid küpsisetorti teha.
4. Kasta küpsised kohvisegusse ja pane kandikule (suurus peaks tulema 4×5 küpsist, soovitavalt võib ka enne kuivadest küpsistest valmis laduda 3 või 4 kihilise küpsisetordi, et puudu ei jääks või saab suurema teha kui üle jääb).
5. Kui esimene kiht on valmis, siis pane peale kakao-hapukoore segu ja jätka nii kuni kolmanda või neljanda kihini. Kõige peale pane ka hapukoore-kakao segu.
6. Sulata shokolaad ja nirista see koogi peale.
7. Kõigelõpuks pane kook umbes tunniks külmkappi. Seejärel lase heamaitsta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga