Pauli salat

500 g riisimakarone
150 g keedu vorsti
100 g sinki
100 g poolsuitsuvorst
2 Bonduelle Mehhiko salatit (konservina)
hapukoort
majoneesi
soola

1. Keeta makaronid ja jätta sõelale jahtuma.
2. Hakkida kuubikuteks keeduvorst, sink ja poolsuitsuvorst. Kogust arvestades 2 osa makarone, üks osa keeduvorsti, sinki ja poolsuitsuvorsti.
3. Segada kokku jahtunud makaronid, keeduvorst, sink ja poolsuitsuvorst ning mehikosalat (mitte koos vedelikuga). Ühe paki makaronide peale 2 Bonduelle Mehhiko salatit.
4. Lisada maitse järgi hapukoor, majonees ja sool.
Salat vajab enne serveerimist seismist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Pauli salat