Marineeritud kurgid – Klassikaline 2

2-3 kg kurki

Marinaad:
1 l vett
2 sl jämedat soola
2 sl suhkrut
2 sl äädikat

Igasse purki:
5-10 tera pipart
küüslauguküüs
mustsõstralehti
tillivarsi koos seemnetega
mädarõigast

Kui hoidiseid hoitakse toasoojusel tuleks suhkurt ja äädikat lisada 3 sl.

Pese kurgid, pane purki koos maitseainetega. Keeda marinaad ja vala kurkidele. Aseta purgid kaelani kuuma vette, kuumuta 70°C juures, kuni kurgid vahetavad värvi (umbes 15 min.). Keera purgid õhukindlalt kinni, jahuta kiiresti maha.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Marineeritud kurgid – Klassikaline 2

  1. minul on see retsept juba ammu ja kogu aeg teen selle jrgi, on väga head ja seisavad kohe kaua, isegi mitu aastat