Hartsho 2

1,5 l vett
1 kg lambaliha
2 sl õli
4 küüslauguküünt
2 sibulat
2 dl pikateralist riisi
1 dl tomatipastat või purustatud tomateid
100 g kuivatatud ploome
paprikapulbrit
soola
jahvatatud musta pipart

Peale:
hakitud peterselli või kinzad ehk koriandri lehti (müüakse Tallinnas keskturul).

1. Lõika liha kuubikuteks ja pane külma veega keema. Keeda 1,5 tundi või kuni liha on pehme.
2. Lisa riis ja jätka keetmist.
3. Prae hakitud küüslauk ja sibul õlis kuni need läbipaistvaks muutuvad.
4. Lisa tomatipasta või purustatud tomatid, ploomid ja maitseained.
5. Lisa segu supile. Keeda veel 30 minutit.
Peale puista hakitud peterselli või kinzad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga