Mädarõikanaps

0,5 l viina
peotäis mädarõika juurikaid

Pese ja puhasta juurikad. Lõika juurikad diagonaalselt, umbes 1 cm paksusteks tükkideks. Lisa juurikad viinale ja jäta 3-4 päevaks pimedasse kohta seisma. Vahepeal raputa segu paar korda.
Kui naps tuleb liiga tugeva mädarõikamaitsega, siis timmi naps parajaks, lisades sellele maitsestamata viina.
Sobib hästi aasiapäraste roogade juurde. Sushid, supid, kodulinnud, loomaliha, sealiha, juurviljad, kala ja juust.

Või lisa väike naps oma hautistele, barbecue kastmetele, kastmetele ja roogadele milles harilikult kasutad värsket mädarõigast.

Terviseks!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga