Haugi – krevetisupp

200 g haugi fileed
200 g krevette
2 keskmist porgandit
2 suuremat tomatit
1 varsselleri vars
1 keskmine sibul
oliiviõli
1,5 l vett
1 sidruni mahl
soola
pipart

1. Viiluta porgandid, tomatid ja sibul ning haki varsseller.
2. Puhasta kala luudest ja pese külma vee all puhtaks ja lõika u. 4 cm kuubikuteks.
3. Vala potipõhja veidi oliiviõli. Kuumale õlile lisa köögiviljad ja pruunista kergelt. Seejärel lisa kala ja prae kergelt üle.
4. Lisa vesi ja keeda madalal kuumusel u. pool tundi.
5. Püreesta supp ja lisa sidruni mahl. Maitsesta soola ja pipraga.
6. Lisa krevetid, keeda veel paar minutit ja serveeri koos sidruni ja röstitud saiaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga