Verivorstid tangudega 2

0,5 kg läbikasvanud seakõhuliha
1,5 l vett
1 mugulsibul
500 g tangu
0,5 l verd
soola
paar pipra- ja vürtsitera

1. Pane liha 1,5 l külma veega keema. Eemalda vaht. Lisa sibul, pipra- ja vürtsiterad, sool ning keeda liha madalal kuumusel pehmeks.
2. Tõsta liha leemest välja ja kurna leem läbi.
3. Lisa leemesse tangud ja hauta need pehmeks pudruks.
4. Jahuta liha, lõika kuubikuteks ja sega pudruga. Lisa veri, sega kõik läbi ja maitsesta soola, majoraani ja jahvatatud pipraga.
5. Täida soolikad seguga ja tõsta need soolasesse vette, madalale 80° C kuumusele 0,5 tunniks keema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga