Kartuli – lihavorstid

0,5 kg jahuseid kartuleid ehk pudrukartuleid
2 sl sulatatud võid (mitte margariini)
0,5 kg segahakkliha
1 sl meresoola
2 suuremat sibulat
3-4 dl kuubikust lihapuljongit
1 sl purustatud vürtspipart ehk pimenti
4-5 m seasoolt

1. Koori ja tükelda kartulid ning loputa tärklisest. Keeda kartuleid 5 minutit.
2. Lõika veidi jahtunud kartulid pisikesteks kuubikuteks ja vala peale sulavõi.
3. Lõika sibulad võimalikult peeneks või purusta mikseris massiks.
4. Sega kõik ained kokku ja lisa nii palju lihapuljongit, et segu muutuks kergesti töödeldavaks.
5. Täida sooled võrdlemisi lõdvalt.
6. Keeda vorste 80°C juures umbes 30 minutit.
7. Pruunista vorstid pannil kuumas õlis.
Serveeri ainult salatiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga