Kanavorstid seentega

250 g kultuurseeni (shiitake, austerservikud või shampinjonid)
1 sibul
25 g toorest seapeekonit
1 dl kanapuljongit
250 g kanaliha
0,5 dl 35% rõõska koort
1 muna
basiilikut
petersellilehti
0,25 tl purustatud musta pipart
maitse järgi soola
2,5 m soolt

1. Lõika sibul, seened ja peekon väikesteks tükkideks, pane pannile ja hoia mõned minutid pidevalt segades mõõdukal kuumusel. Kalla juurde kanapuljong, hauta veel mõned minutid ja tõsta jahtuma.
2. Lase kanaliha koos nahaga läbi hakkmasina, mikserda juurde muna, koor ja maitseained ning lõpuks ka jahtunud seene-sibulasegu.
3. Täida sooled, keeruta väiksemateks juppideks, torgi läbi ja töötle edasi soovuikohaselt. Kas vees kuumutades või kohe küpsetades.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga