Maksa – riisivorstid

700 g veise- või kanamaksa
150 g riisi
2 keskmist sibulat
1 dl õli
3 muna
4 dl piima
0,5 tl jahvatatud valget pipart
1 tl jahvatatud ingverit
2 sl soola
5-6 m soolt

1. Keeda riis rohkes vees pehmeks ja jahuta sõelal, jooksva vee all.
2. Aja maks 1-2 korda läbi hakkmasina. Lõika sibul võimalikult peeneks.
3. Sega kõik ained kokku ja täida sooled seguga, mis on algselt üpris vedel. Tee umbes 20 cm pikkused vorstijupid, torgi paarisentimeetriste vahedega läbi ja hauta pool tundi. Enne serveerimist prae pannil või küpseta ahjus üle. Serveeri kuumalt või külmalt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga