Tanguvorstid 2

1 kg pekiga läbikasvanud sealiha
0,5 kg mugulsibulat
3 dl odratangu
8 dl piima või vett
1 tl soola
0,5 tl jahvatatud valget pipart
1-2 tl soola
majoraani ehk vorstirohtu
6-8 m soolikaid

1. Pane tangud eelmisel päeval külma vette likku.
2. Vala leotusvesi ära ja keeda tangud puhtas vees 3-4 minutit ning jäta jahtuma.
3. Haki sibul, aja liha läbi hakkmasina ning lisa maitseained koos tangude ja keeduveega. Sega läbi ja lase jahedas kohas paar tundi maitsestuda.
4. Täida sooled väga lõdvalt, arvestades tangude paisumisega.
5. Kuumuta vorste 80° C vees umbes 20 minutit ja küpseta seejärel ahjus madalal kuumusel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga