Seafilee kukeseentega

u. 750 g sea sisefileed
3 keskmist sibulat
(1 küüslaugu küüs)
(1 tshillipipra kaun)
5 tomatit
300-400 g värskeid kukeseeni
u. 1 l juurvilja puljongit (Maggi kuubikust)
6 keskmist kartulit
oliiviõli
1 punane paprika
soola
pipart

1. Filee lõika 2-3 cm tükkideks, löö rusikaga lamedaks, puista üle soola ja pipraga, pruunista õlis ning tõsta potti ja vala peale puljong. Pane tasasele tulele, kuni teed järgmist sammu.
2. Õlis kuumuta ribadeks lõigatud sibul, prae kuldkollaseks ja sega juurde seened ning viilutatud paprika. Sega praadimise käigus ning mõned minutid hiljem lisa tükeldatud tomatid. Sega vahelduvalt, kuni tomatid hakkavad lagunema.
3. Lisa segu potti kus keeb liha puljongis ja hauta peaaegu pehmeks. Lisa piklikeks tükkideks lõigatud kartulid. (Enne kartuleid lisa tükeldatud küüslaugu küüs ja tükeldatud tshillipipra kaun kui oled küüslaugu või tshilli sõber. Tshillipipar tundub olevat päris asjalik hautamise juures lisamisel, kui musta pipart ainult liha pruunistamise juures väheke kasutad).
4. Vajadusel maitsesta veel soolaga ja hauta lõpuni küpseks (umbes 20-30 min). Lauale anna kuumalt, soovituslikult samas nõus kus toit valmis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga