Singi – ananassisupp seentega

400 g sinki
400 g ananassi
2 sibulat
3 küünt küüslauku
1 roheline tshillikaun
kookospiima (1 kookospähkli jagu)
ingverit (natuke)
50 g rasket tumedat rummi
2-3 laimi viilu
100 g võid
1,5 l puljongit
300 g austerservikuid
maitserohelist

Puhasta tshilli (eemalda seemned), haki koos küüslauguga peeneks ja sibul lõika ribadeks. Kuumuta või, lisa tshilli, sibul ja küüslauk. Kuumuta kuni sibul on õrnalt klaasjas. Lisa ribadeks lõigatud sink ning kuumuta 5 minutit, siis lisa kookosepiim. Keeda u. 10 min. Lisa rumm, ananassi viilud, ribadeks rebitud austerservikud, hästi peened ingveri ribad ning puljong (vajadusel soola). Keeda 5 minutit ja lisa laim. Lase natuke (2-3 min) ilma tuleta kaane all haududa ja eemalda laim. Lisa maitseroheline.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Singi – ananassisupp seentega