Penne a`la Putaneska

200 g Penne pastat
5 sl tomatipüreed
2 sl tomati pastat
4 vürtsikilu fileed
3 musta oliivi ilma kivita
1 tl hakitud mugulsibulat
1 küüslauguküüs
1 vars peterselli
4 sl oliiviõli
1 tl värsket hakitud paprikat
2 tl varsket hakitud basiilikut
soola
1 sl riivitud parmesani juustu
3 sl valget veini

Haki hästi peeneks küüslauk ja petersell. Lisa pannile oliiviõli, petersell, küüslauk, sibul, paprika ja kilufileed, prae u. 3 min ja lisa valge vein. Jäta täis kuumusele 2 min. ja lisa tomatipüree ja tomatipasta. Prae seda u. 2 min. ja lisa varem valmiskeedetud Penne pasta ning basiilik, prae seda u. 4 min ja enne serveerimist lisa juust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga