BBQ verivorstid hapukapsa – köögiviljawokiga

Verivorst

Hapukapsa-köögiviljawok:
1 osa hapukapsast
1 osa porgandit
1 osa zuccinit
1 osa punast sibulat
1 osa haput õuna (Granny Smith)
Magus tshillikaste
Soya kaste
Apelsinimahl
Sool
Pipar

Aseta verivorstid barbeque ahju, milles temperatuur 100-120° C. Lisa vorstidele küpsemise ajal iga 10 minuti tagant suitsu, visates tulle märga lepalaastu. Küpseta ja suitsuta kuni vorstide küpsemiseni.

Puhasta porgandid, õunad ja sibulad.
Lõika kõikidest puu- ja köögiviljadest pikad peenikesed ribad. Aseta vähese õliga määritud kuumale wokpannile esmalt hapukapsad ja kuumuta ca 5 minutit. Lisa seejärel ülejäänud puu-, köögiviljad. Lisa wokile aeg-ajalt apelsinimahla, et pann ei jääks kuivaks. Samas kontrolli, et pannil ei oleks liiga palju vedelikku, kuna siis ei ole tegu wokimise vaid keetmisega. Maitsesta wok maitsekastmete ja soola, pipraga. Woki köögiviljad pool-pehmeks.

Serveeri BBQ verivorste hapukapsa-köögiviljawokiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga