Maroko hakklihapihvid kaneelimaitselise kuskussiga

500 g lihaveise hakkliha
1 peeneks hakitud mugulsibul
2 munakollast
1 tl köömneid
2 suuremat peeneks hakitud küüslauguküünt
1 laimi mahl
1 tl suhkrut
1 sl peeneks hakitud münti
0,5 dl oliiviõli grillimiseks

Kuskuss:
3 dl kuskussi
2 kaneelikoort
0,5 tl jahvatatud kardemoni
2 sl võid

1 kimp ruccola salatit

1. Lahusta suhkur laimimahlas. Sega kokku kõik pihvide koostisained. Vormi taignast väiesed pihvid, määri neid oliiviõliga ja grilli umbes 5-7 minutit.
2. Keeda kuskuss pakendil oleva juhendi järgi. Lisa ka kaneelikoor ja kardemon. Valmis kuskuss sega läbi koos võiga.
3. Rebi või lõika rukkola salat suurteks tükkideks.
Serveeri pihvid kuumalt koos kuskussi ja rukkolasalatiga.
Hüva nõu:
Pihvide juurde võid grillida laimi- või sidruniviile millele on grillimisel raputatud veidi suhkrut. Lase suhkrul karamellistuda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga