Klassikaline grillburger ehk True American

400 g lihaveise hakkliha
1 peeneks hakitud mugulsibul
3 suuremat purustatud küüslauguküünt
2 sl grillkastet
1 sl Worcestershire`i kastet
1/3 dl peeneks hakitud lehtpeterselli
soola
pipart
4 viilu Cheddar juustu
hamburgerisaiu
tomativiile, salatilehti, marineeritud kurki, teravamaitselist ketshupit (soovi korral ka paksemat majoneesi)

1. Sega kokku hakkliha, sibul, küüslauk, kastmed ja lehtpetersell. Maitsesta segu soola ja pipraga ning vormi 4 u. 2 cm paksust pätsikest. Kata pätsikesed toidukilega ja aseta u. 30 minutiks külmikusse.
2. Grilli kotletid sütel või ahjus (võid ka praadida). Pane kotlettidele juustuviilud ja kuumuta veel minutike, kuni juust hakkab kergelt sulama. Grilli, rösti või kuumuta ka burgerisaia poolikud.
3. Tõsta ühele saiapoolele ketshupit (majoneesi), salatilehti, kotlet, tomatit ja marineeritud kurki. Pane teine saiapool katteks peale ja serveeri kohe.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga