Kalaburger

500 g naha ja luudeta valge kala fileed
0,5 dl hakitud lehtpeterselli
1 peeneks hakitud mugulsibul
1,75 dl riivitud saia või purusta röstsaiaviilud köögikombainis
1 dl riivitud Parmesani juustu (võid asendada ka muu kõva juustuga)
1 lahti klopitud muna
2 sl nõrutatud väikesi kappareid
soola
pipart
oliiviõli
burgerikukleid
erinevaid salatilehti
tomativiile
tomatikastet või ketshupit
Kastmeks: majoneesi + purustatud küüslauku + näpuotsatäis suhkrut + pisut sidrunimahla

1. Purusta köögikombainis kala. Jäta mõned tükid siiski sisse, lisa petersell. Purusta veel pisut.
2. Tõsta segu kaussi, lisa sibul, riivsai, muna, juust ja kapparid. Sega läbi ja maitsesta vajadusel soola-pipraga.
3. Vormi pätsikesed, määri need õliga ja küpseta grillil või ahjus mõlemalt poolt, kuni kala on küps.
4. Tõsta röstitud või grillitud kuklipoolele salatilehti, kotlet, kastmeid ja tomativiil.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga