Budjetburger ehk kiire säästuburger tuunikalast

2 dl jasmiiniriisi (valmista pakendil oleva juhendi järgi)
400 g nõrutatud ja kahvliga purustatud konserveeritud tuunikalatükke (omas mahlas. Võid asendada ka lõhekonserviga) või 350 g kanahakkliha
2 lahti klopitud muna
10 vart murulauku või 3 vart hakitud rohelist sibulat
pipart
1,5 dl riivsaia kotlettide veeretamiseks
1/2 dl õli praadimiseks
3/4 dl majoneesi + 1 sl magusat tshillikastet
burgerikukleid
salatilehti
apelsiniviile
värsket tilli

1. Sega keedetud riis, konservkala, munad ja murulauk ühtlaseks. Maitsesta vajadusel pipraga.
2. Vormi 4 kotletti ja veereta riivsaias. Prae kotlette kuumas õlis mõlemalt poolt 3-4 minutit ning aseta köögipaberile.
5. Sega tshillikaste ja majonees.
6. Pane grillitud kuklipoolele salatilehti, kalakotlet, apelsiniviil, kastet ja tillioksad.
Serveeri kohe.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga