Saiasnäkk

1 Gruusia leib (Näit. Puri või muu sarnane toode)
õli friteerimiseks
soola (või tuhksuhkrut)

1. Lõika Gruusia leib umbes 2,5-3 cm viiludeks, suuremad tükid lõika veel pooleks.
2. Pane pann rohke õliga tulele. Kui õli on kuum, lisa leivadtükid ja küpseta need helepruuniks, neid aeg ajalt pöörates. Kui leivad on peaaegu valmis, raputa neile veidi soola. Tõsta majapidamispaberile õlist nõrguma.
Hüva nõu:
Sobivad niisama söömiseks ja grilllihade, -vorstide juurde.
Kui soovid magusaid saiasnäkke, siis soola asemel kasuta tuhksuhkrut ja raputa seda kuumadele saiatükkidele alles siis kui oled need majapidamispaberile nõrguma tõstnud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga