Sealiha sinihallitusjuustu ja küüüslauguga

Sea kaelakarbonaad viile
3 keskmist sibulat
1 suur mugul küüslauku
lihamaitseaine ürtidega (Santa Maria)
sool
piprasegu
150 g sinihallitusjuustu

1. Eelmisel päeval pane liha maitseainete alla (sibul, pool küüslaugu mugulast, maitseained). Lase öö seista. 2. Lao maitsestunud liha ahjuvormi ja küpseta 200 °C juures 1,5 h.
3. Tõsta ahjust välja ja pressi ülejäänud küüslauk lihale. Pudista peale sinihallitusjuust.
4. Küpseta ahjus veel 15 minutit või kuni juust on ühtlaselt sulanud.
5. Serveeri kartulite, rohke salati ja külmkoore kastmega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 588 kommentaari “Sealiha sinihallitusjuustu ja küüüslauguga

    • Oi aite4h, Katrin! Ja mina je4in kohe Sinu ilusa kommentaari peale mf5tlema, et kduais selle maailma iluga siis asjad on. Ma mf5tlen, et ta ongi nii ilus, maitsev ja vf5rratu, kui ise kf5iges positiivset ne4ed. Pessimist oleks samas reisis vf5inud ainult halba ne4ha – varemetevahel muru niitmata, te4navad te4is hulkuvaid kasse, pooled restoranid kinni… Suhtumine teeb maailma ilusaks! :) Mina arvan, et minu blogi loevad samasuguse suhtumisega inimesed, nagu meie! Nii et teile kf5igile vf5in kinnitada, et ongi nii vf5rratu see maailm! See oli tf5esti Annel vahvalt f6eldud, et minge veel kuhugi! Veel paar pe4eva ja juba Londonis oma kallil f5eperel kfclas ja f5epojal sfcnnipe4eval. Miks sa mulle, Katrin, pulmatuju soovid? Kas tead midagi, mida mina ei tea :)? Aga Kreeka saarte osas ma mf5tlen, et kui Kosi head lendu pole, siis vf5iks ju mf5nele teisele saarele minna – Santorinile nt? Loodan, et leiad hea pakkumise!Eva, nii armsalt fctlesid, et Robile ongi Mainn nagu kingitus. Mann ka ei jf5ua juba e4ra oodata. Mina je4lle ootan veel enne mf5ningaid teie reisi pilte, kindlasti sama ilusad ja isue4ratavad. Minu meelest ka on selline veidi fcle 20 ja lf5unamaa pe4ike parim reisiilm (kui just mereisu pole). Tervitused teile ja peatse kohtumiseni!