Pelmeenivorm

1 pk pelmeene
2 muna
3 sl hapukoort
1 dl piima
soola
riivitud juustu

1. Keeda pelmeenid vastavalt pakendil olevale juhendile.
2. Lao pelmeenid ahjuvormi, üksteise kõrvale.
3. Sega omavahel lahtiklopitud munad, hapukoor, piim ja sool.
4. Vala segu pelmeenidele.
5. Raputa peale riivjuust ja küpseta keskmisel kuumusel kuni vorm on kuldpruun.

Serveeri hapukoorega.
HEAD ISU!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

14 kommentaari “Pelmeenivorm

  1. super hea,tõesti!
    ka järgmisel päeval külmalt sobis,lõikasin vormist parajad viilud ja söö nagu soolast kooki.panin ka soolaseeni,ideaalne!

  2. teha oli tõesti lihtne,keetsin pelmeenid puljongiga,tuli parem…ainus viga see et paganama vähe saab ikka ühest pakist,meil kolm suud ja puudu jäi :( kahel inimesele vist ok arvan…

  3. Lisasin segusse erinevaid komponente…tzilli pipart,tilli,roh.sibulat jne. Ning uhe kihi pelmeenide peale ladusin ka salaami vorsti ning vaga namma tuli. Mees kiitis ka!

  4. Nii hea. Lisasin veel ka ühe kihi shampinjone, tuli veelgi oivalisem. Maitses isegi teisel päeval ülessoojendatuna. Juurdeserveeritava hapukoore sisse segasin küüslaugupipart – täiuslik!

  5. Pelmeene ei ole vaja eelnevalt keeta, võib ka külmunud pelmeenid vormi panna, seguga üle valada ja ahjus küpsetada.