Täidetud tuvi

4 tuvi (tuvide asemel võib kasutada noort kana)
1 tl soola
0,5 tl pipart
0,25 tl kaneeli
0,25 tl ingverit
0,25 tl purustatud nelki
1 sibul
1 väiksema sidruni mahl
2 kl riisi
1 kl piima
1 kl vett

1. Tuvid või kanapojad puhastada.
2. Valmista marinaad: sibul, maitseained ja sidruni mahl.
3. Aseta tuvid marinaadi ja pane külmkappi vähemalt 4 tunniks.
4. Kui tuvid on külmkapis marineerinud, keeda riis vee ja piimaga (lisa natuke soola maitseks).
5. Kui riis keeb, pane tuvid riisi sisse nii, et kogu liha oleks kaetud riisiga.
6. Keeda u. 10 min suurel tulel, keera vahepeal tuvisid.
7. Küpseta edasi ahjus u. 30 min 200°C juures, keera vahepeal tuvisid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga