Forellipirukas

PIRUKAS:
0,5 kg lehttaigent
400 g forelli (või lõhe) fileed
3 kõvaks keedetud muna
tilli
soola

KÜLM KASTE:
200 g hapukoort
3-4 sl majoneesi (soovit. Hellmans)
hakitud tilli
aroomisoola
veerandi sidruni mahl (keskminse sidruni puhul)

1. Rulli lehttaigen veidi õhemaks.
2. Eemalda kalafilee naha küljes ning tükelda ca 2×2 cm tükkideks.
3. Keeda, jahuta ning koori munad ja tükelda sektoriteks.
4. Aseta kalatükid ja munatükid läbisegi ühele taignapoolele, maitsesta tilli ja soolaga ning kata teise taignapoolega.
5. Pintselda pirukas üle piima või munaga.
6. Küpseta 200°C juures seni kuni taigen on pealt kuldne.

Serveeri kohe koos külma kastmega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga