Piiniakana (wok)

2 portsjonit
2 kanafileed
1/2 porrulauku
1/2 kabatsokki
1 sl ôli
1/2 tl soola
pipart
1/2 tl kaneeli
1/2 tl jahvatatud ingverit
1 apelsin
1 avokaado
2 sl piiniapähkleid

1. Lôika kanafilee ribadeks.
2. Loputa, koori ja viiluta porrulauk. Loputa ja lôika kabatsokk pikuti pooleks, seejärel pooled omakorda viiludeks.
3. Lase ôli suurel pannil v. wok-pannil kuumaks. Pruunista kanaliha, lisa porrulauk ja kabatsokk. Maitsesta soola, pipra, kaneeli ja ingveriga.
4. Koori ja lôika apelsin nahkadeta sektoriteks (fileeri), säilita seejuures väljaimbunud mahl.
5. Koori avokaado, eemalda kivi ja tükelda.
6. Vala apelsinisektorid ja avokaado pannile, kalla peale ka väljaimbunud apelsisimahl.
7. Rösti piiniapähklid kuumal kuival pannil.

Serveeri riisi, saia ja sojakastmega ning kôige peale raputa röstitud piiniapähklid. Vôib-olla tundub alguses keeruline, kuid tegelikult seda see toit ei ole.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga