Grillräime kähkukas

1 kg värsket räime
1 sl ketshupit
1 sl head õli
1 sl sojakastet
valget pipart
värsket tilli
peterselli

1. Puhasta räimed.
2. Pane räimed kilekotti,
lisa maitseained. Lisa ka peeneks hakitud till, petersell ja sega läbi.
3. Kott pane vähemalt 30 minutiks külmkappi, seda aeg ajalt segades-liigutades.
4. Aja grill soojaks ja grilli kala sütel.

Valmib kiiresti. Maitseaine koguseid võib maitse järgi muuta. Head isu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

60 kommentaari “Grillräime kähkukas

  1. Väga hea olen provinud,
    ketðupi asemel paneksin
    vürtsikat tai kastet ja poole tunni
    asemel saab vabalt 15 minutit.