Kapsakotletid

1 kapsapea
1 sibul
2 muna
3-5 peotäit jahu (või jahu ja riivsaia segu)
soola
pipart
150 g võid

1. Lõika kapsas neljaks ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks.
2. Nõruta sõelal.
3. Haki siis koos sibulaga peeneks, vajadusel pigistada saadaud mass kuivemaks.
4. Lisa juurde munad, sulavõi, soola, pipar ja nii palju jahu (või jahu ja riivsaia segu), et taignast saaks vormida kotletid.
5. Prae võis küpseks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

9 kommentaari “Kapsakotletid

  1. Ei saa aru, miks mul nii head välja ei tulnud- kuidagi nätsud jäid ja ei pusinud koos, vaid lagunesid ära…

  2. Olen ammu tahtnud kapsakotlettide õigele kontsistentile pihta saada ja tundub, et see retsept aitas mind. Tulid head kotletid.

  3. Tõesti head. Mina olin ikka väga positiivselt üllatunud- ülimaitsev, lihtne teha, odav. Dieeditamise kohapealt ei oleks nii kindel, aga kui võid vähem panna ja teflonpannil praadida, siis vast ok.
    Igatahes 10 punkti sellele roale!