2 röstsaia
Munakreem:
4-5 keedumuna
200 g riivitud juustu
200 g sulatatud juustu (“Merevaik”)
2 sl majoneesi
250 g hapukoort (paksu)
soola
1 pk krabinuudleid
Kalakreem:
2 karpi tuunikala vees
200 g sulatatud juustu (“Merevaik”)
1/2 sidruni mahl
2 sl majoneesi
250 g hapukoort (paksu)
tilli
Kaunistamiseks:
hakitud muna
krevette
1. Valmista kreemid.
2. Alusele lao 2×3 saiaviilu, kata poole kalakreemiga.
3. Saiad 2×3, kata poole munakreemiga.
4. Jälle saiad ja kalakreem.
5. Jälle saiad ja munakreem.
6. Aseta 24 tunniks külmkappi.
Kaunista ja söö ära.
supper hea tort sai….samuti niisutasin saia viilud piimaga ja asetasin kylmikusse ja nuh lõpus krevettide asemel panin lihtsalt muna ,tomati ja kurgi viilud kaunistuseks… isegi kassidele meeldis
(Y)
kÕIK KREEMI KOOSITSIAINED TULEB LIHDSALT KOKKU SEGADA,POLE MINGIT IMENIPPI:) TASUB SIAKIHTI NIISUTADA PIIMA V PULJONGIDA, VÄGA MAITSEV.
Tort tuleb mahlasem,kui niisutada saia näit.piimaga.Marianne
väga maitsev! sõid ja kiitsid kõik, ka need kes võileivatorti ei fänna
kas veel parem poleks kui panna ka tomatit ja kurki värsket proovin ja teatan
Väga maitsev, aga paksu hapukoore asemel tasuks kasutada 10%-list, siis tuleb natuke mahlakam.
mul oleks vaja teha 25 inimesele ,kui suure koguse ma pean tegema
veits kuiv oli,kui aus olla,kuid maitsel polnud viga.
mis seal mõelda. kogu krempel potti ja saumikseriga sodiks
Supermaitsev. Tasub teha.
Terve sünnipäevaseltskond sõi ja kiitis veel mitu päeva hiljemgi, nii hea oli!
mix ei ole kreemide valmistamis viise???