Broileri – hallitusjuustu pada

1 kg broilerifileed
1 tl soola
1/2 tl valget pipart
250 g paprikat
250 g sibulat
200 g hallitusjuustu
2 küüslauguküünt
250 g hapukoort
50 g võid (praadimiseks)
1 tl paprikapulbrit
1/2 tl soola
500 g virsiku- või ananassikompotti

1. Maitsesta broilerifileed soola ja pipraga.
2. Küpseta 200°C praeahjus umbes 18min.
3. Hauta kergelt, tükeldatud paprika, sibul ja purustatud küüslauk (umbes 5min).
4. Murenda sekka hallitusjuust ja sega, et juust sulaks. Lisa paprikapulber, tükeldatud broileri ja virsikukuubikud ning lõpuks lisa hapukoor.(kuumuta kunu keemiseni aga ära keeda).
Serveeri koos riisiga.

Hüva nõu: Kui soovid tugevamat küüslaugu maitset siis lisa küüslauk valmistamise lõpu poole.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

8 kommentaari “Broileri – hallitusjuustu pada

  1. ma tegin seda riisiga ja ajasin tõesti kõik lõpuks ühte patta. Aga kuna riis “neelab” palju vett siis panin ananassi koos vedelikuga. Väga maitsev. Kui mu vanin laps enne vaatas juustu kurva näoga ja seletas et see on juustu raiskamine, et maitset ei jää tunda siis teadmiseks – juustumaitset oli ikka hästi tunda. Soovitan kõigile:)

  2. Suupäraseim pajaroog, mida tean :)

    Nipp: ülejäänud (tavaliselt üle ei jää;) broileripada kasuta järgmisel päeval hommikusöögiks: pane täidiseks grill-võileibade (soovitan kasutada hoopis teraröstsaia) vahele – paremgi kui riisiga!

    P.S. Pajas ikka virsikukompott!!

  3. väga hea pada! mina küll soovitaks seda spagettidega aga riisiga ka hea
    koguste juures soovitan rohkem panna jogurtit ja küüslauku, ise panin 6 küünt ja ikka polnud maitset tunda.
    maitseainetest kasutasin soola, pipart ja broilerimaitseainet.
    tõesti oli väga hea ja kavatsen teha juba uuesti!