Shokolaadi – banaanimuffinid

150 g margariini
150 g suhkrut
2 muna
175 g jahu
2 tl kupsetuspulbrit
1 suur banaan
50 g hakitud tumedat shokolaadi.

1. Sega kokku margariin ja suhkur. Munad sega juurde üks haaval.
2. Küpsetuspulber ja jahu sega kokku ning lisa margariini-suhkru ja muna segule.
3. Banaan tükelda ja lisa taignasse koos riivitud shokolaadiga.
4. Küpseta muffinivormides 200°C juures u. 15 min.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

17 kommentaari “Shokolaadi – banaanimuffinid

  1. Super, praegu on nee dmu lemmikud .
    Tegin kolmekordse koguse , sest eks meie perekonnas ole ikka maiustajad kood 😀
    Taigen tuli veidi vedel, panin jahu juurde .
    Banaani panin rohkem , rohkem maitset siis tunda .
    Ja šokolaadi panin ka rohkem , ükskord panin isegi rosinaid sisse , vägahea tuli :)
    Tõesti tänud hea retsepti eest .

  2. need on väääga maitsvad. hea, lihtne ja suhteliselt odav teha.
    neid teeks kohe iga päev kui mahti oleks :)

  3. ma tegin ka neid muffineid aga mul polnud shokolaadi ja siis riputasin kakaopulbrit peale ja väga maitsvad tulid.soovitan teistelegi!

  4. see kes küsis ,et kuidas neid tervelt kätte saab ,asi on selles ei pea midagi määrima margariini ,õli vms võiga ma ka algul mõtlesin ,et mida ,et ei saagi tervelt kätte v:S?
    aga tuleb lihtsalt oodata kuni need on täitsa jahtunud ja siis tulevad nad kõik ise tervelt välja pole vaja lõigata vms:) ainult natuke kannatust..

  5. tegin ka neid muffineid:) tohutult head tulid magususe maitse ei käinud üle ega midagi ,olid parajalt õhulised ja väga väga head,aitähh retsepti eest:)

  6. 2 soovitust: võid võib rahumeeli poole vähem panna ja kuigi siin on soovitatud, et sokolaadi võiks isegi poole rohkem lisada, siis ei soovita – ma panin ja sokolaadi maitse käib natuke liiga üle. arvan, et 50 ja 75 grammi vahel on täitsa paras, olenevalt sokolaadiarmastusest.

    head küpsetamist, väga head muffinid tulevad :)

  7. Tohutult head olid.Panin margariini vähem..ja shokolaadi tunduvalt rohkem..Kui lisada veel peale enne ahju panemist ka kookosehelbeid on täiesti bueno..Jäävad mõnusalt krõbedaks ja annab toreda maitseelamuse..
    Äitäh väga-hea retsepti eest….

  8. Tegin 4 hiigelsuurt muffinit(: Tainas nägi algul veidi rõve välja, aga varsti saab proovida, mis maitsega on. Lisasin rosinaid ja küpsisepuru ka.

  9. Väga kerge valmistada ja samuti kiiresti! Väga maitsvad! KUID: margariini võiks vähem panna, muffinid tulid väga rasvased, samas shokolaadi (panin60g) võiks olla lausa topelt. Minule isiklikult küpsetatud banaan koogi sees ei meeldi, aga see on vastavalt maitsele.

    Algajale muffini küpsetajale (nagu mina) ütleksin, et need kerkivad kõvasti, niiet täis tasub panna vaid pool vormist. Kokku sain 12 suurt, korralikku kooki, niiet piisavalt.

    Ja kui keegi oskab öelda, kuidas neid tervelt vormist välja saada? Määrisin margariiniga eelnevalt, kuid kõik koogid tuli välja lõigata :(

  10. Eesti muffins

    kätele sai hea lõhna taignas möllates,pulli sai kah normilt:P me tegime ühe suure muffini me ei kasutanud muffinivorme.