Chicken a`la “Fizz”

1 broiler
2 pudelit õunasiidrit (“Fizz”)
maitseaineid
soola

1. Sega marinaad õunasiidrist (“Fizz”) ja maitseainetest.
2. Pane kana marinaadi ööseks vedelema 😉
2. Küpseta ahjus kuldseks.

Naudige!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

8 kommentaari “Chicken a`la “Fizz”

  1. proovisin sama viinaga teha, poole parem tuli. Järgmisena plaanin Kampri-piirituse ja õlle segust…

  2. Tasub proovida siider, maitseained ja -taimed(ingver, küüslauk, sibul) fizziga alla keeta.(marinaad peab olema küllaltki “jõhker”)
    Seejärel keev vedelik kanale valada ja 15 minutit oodata. Grillida ja serveerida terava tomatikastmega.

  3. Selgelt on öeldud ju “maitseained” 😛 ehk siis vastavalt muidu oma maitsele :) siin on lihtsalt vihjatud, et võiks proovida just tolle siidriga teha

  4. arvan et fizzist ja soolast on väha, oleks
    nagu muud ka vaja, lahja jääb nagu,
    vürtse ka ehk natuke