Juustumuffinid

1 pk hapukoort (250 g)
3 kanamuna
2 dl riivjuustu
4 dl nisujahu
1 sl küpsetuspulbrit
½ tl soola
1 tl paprikapulbrit
50 g sulatatud margariini

1. Sega kõik ained kokku ühtlaseks taignaks ( erinevate maitsete saamiseks võib kasutada maitsestatud juuste ).
2. Tõsta taigen lusikaga muffinivormidesse.
3. Küpseta 200°C ahjus u. 12 minutit.

Paku soojalt õhtuse tee juurde või soolaseks suupisteks kohvilauale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

87 kommentaari “Juustumuffinid

  1. Väga maitsvad muffinid.
    Mina küpsetasin ilma paber korvikesteta,panin kohe vormi sisse. Kuskile kinni ei jäänud ja välimuselt tulid ka väga ilusad.
    Suured tänud idee autorile.

  2. maitselt tõesti head, aga pool muffinist läheb kaduma kui teha pabervormidega :( Jubedalt kipub kinni jääma.
    Ja muffinid ei tule nii kohevad kui tavalised muffinid.

  3. Vaga head tulid valja, isegi siin USA hapukoorega! Panin panni pohja napu taie riivsaia, ei jaanud yldse kinni, 4dl jahu asemel panin 3+ 1dl flax seed jahu, et teralisemaks ja tervislikumaks teha!
    aitah uue idee eest!

  4. küpsetamisega ongi nii, et kui kasutad silikonvormi, super leiutid muide, siis ei jää midagi kinni, aga paberi külge jäävad kinni jah kahjuks.
    muidu aga olid need head muffinid.
    ma armastan muide tavalisi magusaid kooke ka juustuga teha, annab päris ägeda maitse.

  5. väga maitsvad muffinid tulid mina raputasin muffidele seesamiseemneid ainus viga oli et nad jäid pabervormide külge kinni

  6. Minul nad küll ahjus 12 minutiga ära ei küpsenud. Lisaks jäid nad pabervormidesse kinni. Maitse iseenesest oli väga hea, pärast 25 minutilist küpsetamist

  7. tõesti väga maitsvad muffinid, mina lisasin veel kaunistuseks mooniseemneid. Hea ja kiire variant külaliste kostitamiseks.

  8. Proovisin neid muffineid teha ja soovitan teistelegi. Need muffinid on nii mõnusalt pehmed ja juustumaitselised. Soovitan pakkuda külalistele.