Chili con Carne

300 g hakkliha
1 sibulat
1 roheline paprika
2 sl õli
1 sl tomatipüreed
200 g tomateid (konserv.)
400 g valged oad tomatikastmes (konserv.)
1 liha- puljongikuubikut
2 dl vett
1 sl paprikapulbrit
1 sl tðillimaitseainet
1 tl küüslaugusoola
1 tl musta pipart
noaotsatäis Cayenne’i pipart

1. Kuumuta hakitud sibul ja ribadeks lõigatud paprika õlis kuldkollaseks. Lisa hakkliha ning pruunista kergelt pidevalt segades. Maitsesta.
2. Lisa tomatipüree, konservtomatid, puljongikuubik ja vesi. Hauta segu umbes 5 minutit.
3. Lisa oad ja kuumuta veel 5 minutit.
4. Serveeri värske salati ja saiaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

60 kommentaari “Chili con Carne

  1. Noh, kirjas on küll 2dl vett, aga seda võib vist tegemisel kõrvale juua. Need igasugu pulbrid võiks ka poodi jätta ja osta ikka korraliku kraami (2 kauna sellise koguse kohta on liiga palju:D) Tore kraam muidu.

  2. Tõesti väga hea toit. Lasen ise kauem haududa, et oad pehmemaks läheksid, umbes pool tundi. Siis on veel mõnusam ja tummisem.

  3. ma arvan ,et rersept on hea aga valmistamise aeg on küll mööda pandud.chili peab hauduma madala temperatuuti juures vähemalt tund aega.proovige järgi ja te ei kahetse!

  4. originaalis on see retsept tegelikult punaste ubadega… ja lisada v6iks retseptile paar ruutu tumedat shokolaadi ka, tuleb v2ga hea!!

  5. Väga maitsev roog. kerge ja kiirelt valmistatav. Juurde tegin spagette. P.S. küüslauk väga valajlik roa juures (1suur küün)

  6. väga hea asi!Tegin seda aind nii, et pärast segu valmimist segasin sinna juurde veel ühe paki riisi ja tulemus oli suurepärane 😀

  7. Oli küll väga hea jah. Proovisin seda ja kui valmis sai lisasin sellele veel riisi ja segasin kõik kokku, väga hea tuli välja 😀