Banaanipirukad

Taigen:
200 g jahu
160 g võid või margariini
1/2 klaasi vett või piima
1 munakollane
veidi soola ja
sidrunihapet

Täidis:
mõned banannid
1 sl sidrunimahla

1. Valmistada lehttaigen.
2. Banaanid lõika tükkideks. Taigen rulli õhukeseks ja lõika nii suurteks ruutudeks, et nendesse saaks “pakkida” banaanitükid.
3. Bananiitükid tõsta taignale ja piserdada sidrunimahlaga.
4. Taignaservad pintselda munaga ja keera pirukad kokku, servad torgi kahvliga läbi.
5. Pirukad pintselda pealt munaga ja küpseta käredas 250°C ahjus umbes veerand tundi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

Üks kommentaar “Banaanipirukad