Särav Paprikasupp

2 peenekshakitud sibulat
2 sl maapähkli- või oliiviõli
1 purustatud küüslauguküüs
3 hakitud punast paprikat
2 hakitud suvikõrvitsat
900 ml aedviljapuljongit
meresoola
musta pipart

1. Pane sibul koos õliga kastrulisse ja prae kergelt (5 minutit) pehmeks ja kuldpruuniks.
2. Lisa kastrulisse paprikad ja pool hakitud suvikõrvitsat. Prae 5-8 minutit või kuni nad on pehmed ja pruunistunud.
3. Lisa puljong koos soola ja pipraga ning lase keema tõusta. Vähenda kuumust, kata kastrul kaanega ja lase 20 minutit haududa.
4. Kui aedviljad on pehmed, püreeri segu portsjonitena ühtlaseks supiks ja vala kastrulisse tagasi. Maitsesta soovi kohaselt, kuumuta uuesti ja serveeri, puistates peale ülejäänud hakitud suvikõrvitsad. Kaunista hapukoore ja hakitud küüslauguga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga