Täidetud pannkoogid

Taigen:
5 dl piima
2½ dl nisujahu
½ tl soola
2 muna
50 margariini

Täidis:
400 g hakkliha
2 tükeldatud sibulat
2 küüslauguküünt
1 pk jülmutatud juurviljasegu(mais-hernes-porgand)
1 sl sinepit
3 sl ketshupit
riivjuustu
soola
jahvatatud pipart
paprikapulbrit
liha üldmaitseainet
sidrunipipart
basiilikut
küüslaugusoola

Peale:
riivjuustu

1. Kalla kaussi pool piima kogusest, lisa sool ja jahu ning mikserda ühtlaseks taignaks. Siis lisa ülejäänud piim, mikserda ja jäta taigen paisuma niikauaks kui vamistad täidise.
2. Prae hakkliha pannil. Lisa sibulat ja küüslauguküüned (hakitult). Maitsesta maitseainetega, lisa sinep ja ketshup. Lisa külmutatud juurviljasegu. Jäta hauduma nõrgal kuumusel umbes viieks minutiks.
3. Pane praeahi 250°C peale soojenema.
4. Nüüd lisa pannkoogitaignale munad ja sulatatud margariin. Kasuta küpsetamiseks panni mille põhja läbimõõt on 20 cm. Kalla umbes ¾ dl taigent pannile, aja põhjale laiali ja küpseta kuni taignapind on kuiv. Siis keera ringi ja küpseta teist poolt vaid hetk. Sega taigent alati enne pannile tõstmist, et jahu ei vajuks põhja!
5. Mõõda pannkoogile täidist umbes ¾ dl, raputa peale riivjuustu ja keera rulli. Pane rullid tihedalt võitatud ahjuvormi. Rullidele raputa veel peale riivjuustu ja küpseta ahju keskosas umbes 10-15 minutit. Kõrvale võid pakkuda juurvilja-aedvilja segu.
HEAD ISU!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

8 kommentaari “Täidetud pannkoogid

  1. Ka mina proovisin.
    Täitsa head kukkusid välja:)
    Kusjuured kulmutatud juurviljad (mais, hernes, paprika) lisasin lihasegule.