Toorjuustu – shokolaadikook

Põhi:
175-200 g shokolaadiküpsiseid
50 g võid

Täidis:
30 g zelatiini
1 sl kuuma kohvi
180 g tumedat shokolaadi
200 g maitsestamata toorjuustu
1 1/4 dl suhkrut
2 tl vanillsuhkrut
3 dl 38% rõõska koort (vahustada)
2 sl röstitud ja purustatud sarapuupähkleid

Peale:
riivitud shokolaadi ja purustatud pähkleid

1. Põhja jaoks purusta küpsised, lisa sulatatud või, sega ühtlaseks ja tõsta mass lahtikäivasse koogivõrmi.
2. Sulata zelatiin kohvis, sulata shokolaad ning lisa neile toorjuust.
3. Lisa suhkur, vahukoor, vanillsuhkur ja pähklid.
4. Vala segu vormi, kata fooliumiga ja pane külmkappi tarduma.
5. Valmis kook kaunista shokolaadi ja pähklitega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

2 kommentaari “Toorjuustu – shokolaadikook

  1. Minul jäi 50 g võist põhja jaoks küll väheks, küpsisepuru ei jäänud üldse kokku. Zelatiini jälle tundus olevat liiast, kate läks liiga kõvaks:-(