Juustu-pähklipallid

1 dl sarapuupähkleid
300 g sinihallitusjuustu
2 dl hapukoort
u. 100 g parmesaanjuustu (või riivitud parmesaani)
8 piparkooki

1. Purusta pähklid. Lisa hallitusjuust ja hapukoor. Sega pastaks. Seda on kõige parem teha mikseriga.
2. Vormi pasta 8 palliks.
3. Riivi parmesaanjuust jämeda riiviga. Pane riivjuust taldrikule ja veereta pallid selles.
4. Tõsta juustupallid piparkookidele.
5. Serveeri koos juustupallidega varssellerit ja rediseid.
Hüva nõu:
Piparkoogid võib asendada musta leivaga. Maitsesta riivitud parmesaan näiteks paprikaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

51 kommentaari “Juustu-pähklipallid

  1. Omapärased, kuid minul tulid väga vänged, ilmselt see sõltub hallitusjuustust. Ja kui teha sellest kogusest kõigest 8 tk, siis tulevad pallid nii suured, et keegi ei jõua korraga ära süüa midagi nii suurt ja tugevamaitselist. Ning mina tegin kreeka pähklitega, arvasin, et tuleb parem.