Kanarullid

8 Tex-Mex tortillat
500 g broilerifileed
1 sl õli
1 purk Uncle Ben`s magushaput kastet Extra Spicy
1,5 dl kuskussi või 3 dl keedetud riisi
1 suur õun
tükk porrut
rohelist salatit
soola

1. Soojenda tihedalt fooliumisse pakitud tortillasid ahjus 220 C juures 10 minutit, et need pehmeneksid.
2. Lõika broilerifileed paari cm pikkusteks peenteks ribadeks, raputa peale veidi soola. Prae kõrgel kuumusel kiiresti pruuniks, tõsta kaussi ning sega kastmega läbi.
3. Valmista kuskuss pakendi juhise järgi.
4. Lõika porru õhukesteks poolrõngasteks, õunad väikesteks kuubikuteks ning sega kohe broileriribade juurde. Sega juurde ka kahvliga kohevaks tõstetud kuskuss või keedetud riis.
5. Pane igale tortillale salatileht, tõsta ühele servale broilerisegu ning keera rulli.
6. Lao rullid vaagnale ja serveeri.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga