Krõbedad juustupallid

100 g võid
200 g riivitud juustu
200 g maisihelbeid (suhkruta või vähemagusaid)
100 g jahu
1 tl vürtsikastet või ketsupit
pipart või maitsetaimi

1. Vahusta või.
2. Sega juurde riivitud juust, peenestatud maitsetaimed, lisa vürtsikaste või ketsup ja pipar.
3. Lisa massile maisihelbed ja jahu ning sega kõik hästi läbi.
4. Vormi teelusikatega pallikesed, aseta ahjuplaadile ning küpseta 180 C juures krõbedaks.
5. Süüa kuumalt või külmalt.
Hüva nõu:
Paku suupisteks õlle kõrvale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

84 kommentaari “Krõbedad juustupallid

  1. Olin täna endale õlu valmis pannud, aga pallikesi kõrvale süüa ei kõlbanud, maitses nagu kõrbenud juust, kuigi värv oli ilus. Kohvikus olen kõvasti paremaid saanud, ei tea kuidas küll need tehtud olid.

  2. Juhin tähelepanu selllele,et plaadi peal jätta pallidele suued vahed,kuna need pallikesed sulavad laiali!

  3. tavaliselt maksavad 40-50 kr 10 pallikest, peaks ka selle retsepti ära tegema, sest need on ülihead ja kindlasti lisan juustu rohkem!!!!

  4. Proovisin järgi. Saab nii umbes keskmise supitaldrikutäie, pisikese kuhja ka peale. Ise vaatasin, et juustu sai pisut vähe, soovitaksin panna 250 g.