Kuumad kukeseeneleivad

4 – 6 viilu saia
u. 250 g värskeid kukeseeni või 1 prk (u.200g)
1 punt rohelist sibulat
1 prk musti oliive (u. 250g)
2sl õli
½ – 1 tl soola
¼ tl musta pipart
2 – 3 dl tugevamaitselist juustu

1. Rösti või prae saiaviilud mõlemalt poolt. Lisa pannile nii vähe rasva kui võimalik. Tõsta leivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Puhasta või nõruta seened. Loputa ja haki sibul. Tükelda oliivid.
3. Kuumuta pannil rasv. Kuumuta selles seeni mõni minut. Lisa sibul ja oliivid ning hauta veidi aega. Lisa sool ja pipar.
4. Jaota seenehautis leibadele. Riivi juust peale.
5. Kuumuta võileibu ahjus 225 kraadi juures 5 – 10 minutit, kuni juust on sulanud ja tõmbunud veidi pruunikaks.
6. Serveeri koos värske salatiga.
Hüva nõu:
Rohelise sibula võib asendada murulaugu või porruga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga