Roheline dipikaste aedvilja juurde

1 punt murulauku
1 punt peterselli
1 küüslauguküün
1 tl veiniäädikat
3 dl hapukoort
soola ja musta pipart

DIPPIMISEKS:
porgandeid, värsket kurki, paprikat, lillkapsast

1. Pese murulauk ja petersell. Koori küüslauk. Pane ürdid mikserisse või köögikombaini ja haki, kuni need on peened.
2. Sega veiniäädikas ja hapukoor peenestatud ürtidega. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Tõsta dipikaste külma.
4. Jaga lillkapsas nuppudeks. Koori, puhasta ja lõika ülejäänud aedvili ribadeks.
5. Paku aedvilja ja dipikastet kergeks suupisteks.
Hüva nõu:
Kui lahjendad dipikastme hapupiimaga, saad maitsva salatikastme. Võid maitsestada selle veel sinepi ja mõne chillikastme tilgaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga