Sibularõngad taignas

10 suuremat sibulat
1 kl jahu
4 muna
3/4 kl piima või vett
õli või rasvainet
soola
KASTE:
150 g värsket kurki
200 g tomatit
1/2 kl majoneesi
2 sl hapukoort
petersellilehti

1. Puhasta sibulad, lõika ratasteks ning eralda üksikuteks rõngasteks.
2. Valmista jahust, munast ja piimast taigen ning maitsesta soolaga.
3. Kasta sibularõngad taignasse ja prae rohkes õlis või fritüüris helepruuniks.
4. Kastme valmistamiseks koori kurgid ning tükelda koos tomatitega väikesteks kuubikuteks. Sega majonees hapukoorega, lisa kurgi- ja tomatikuubikud ning peeneks hakitud petersellilehed, maitsesta.
5. Serveeri sibularõngad kuhikuna taldrikul või vaagnal, kaunista petersellilehtedega. Kastet paku juurde eraldi kastmekannus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

 

68 kommentaari “Sibularõngad taignas

  1. Mina tegin kah õlletaigna, Pulsi tumeda alkoholivaba õllega. Imehea sai. :)

    P.S. Ei pea alkoholivaba õlu olema, aga kogemata toodi mulle see.

  2. veel maitsvamad saavad,kui piima asemel kasutada õlut. õlle juurde ideaalne suupiste. tainas võib valmistada nii vorsti,makrat jm meelepäraseid toiduaineid